Més de 300 persones assessorades professionalment gràcies al Pacte Territorial

• El Pacte ha proporcionat, durant el transcurs d’aquest últim projecte experimental iniciat el desembre passat, tres-centes atencions de caràcter col·lectiu mitjançant els Coworking per l’ocupació i atencions individuals i personalitzades en les diferents seus establides ambdues comarques.

Una vegada finalitzats els “Coworking per l’Ocupació” en les cinc àrees, el personal tècnic especialitzat ha posat a la disposició de tres-centes usuàries i usuaris, conjuminant les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, aquests serveis d’assessorament professional. Es tracta de recursos informatius en els quals les persones desocupades acudeixen per a buidar els seus dubtes en relació amb temes de treball o de formació relacionada amb l’ocupació.

Coworking-Chella-lamancoDel total de persones ateses per personal tècnic especialitzat, el percentatge de persones en cerca activa de treball que s’han beneficiat d’aquest servei ronda el 60% dones i un 40% homes. Respecte a la variable de l’edat, s’estima que el 44% són desocupats menors de 35 anys, un 24% de rang d’edat entre 35 i 45 i, el 32% restant, majors de 45 anys.

La finalitat d’aquestes tutories personalitzades es basa a facilitar informació sobre els recursos disponibles per a trobar una ocupació afí a la seua formació i experiència, tals com (informació sobre ofertes d’ocupació, redacció i actualització de currículum, com enfrontar-se a una entrevista de treball.)

Una altra variant d’aquests serveis són els tallers grupals en les quals aquests col·lectius, a través de 7 sessions de caràcter pràctic, desenvolupen les habilitats necessàries per a poder incorporar-se al mercat laboral.

Al mateix temps s’ha realitzat col·laboracions amb diferents instituts de la comarca de la Costanera així com en centres ocupacionals, un sector fonamental a conéixer les necessitats del mercat laboral actual.

Fruit del treball realitzat en el transcurs d’aquests mesos, un total de 5 empreses que requereixen personal laboral per a diferents llocs, s’han posat en contacte amb l’entitat per a realitzar col·laboracions i reforçar els processos de selecció a través de la base de dades recaptada a través dels serveis prestats.

Finalment, les persones emprenedores també tenen cabuda en aquest projecte a través de l’assessorament en la fase inicial de la posada en marxa de projectes empresarials. Concretament el mes vinent de setembre serà l’última sessió a la comarca de la Canal de Navarrés.

No hay comentarios

Dejar respuesta