Més de 30 artistes de diferents nacionalitats s’inscriuen a la Mostra d’Art Urbà de l’Alcúdia de Crespins

Com ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós, la IV edició de la MAUAC “agafa força, guanya adeptes i traspassa fronteres”

Més de 30 creadors de diferents punts del món, com Brasil, Portugal, Mèxic, Itàlia, França… així com artistes urbans espanyols s’han inscrit enguany en la IV Mostra d’Art Urbà de l’Alcúdia de Crespins (MAUAC21). L’esdeveniment artístic tindrà lloc des del 28 de setembre fins al 2 d’octubre per diferents espais de la població amb l’objectiu ja establert d’obrir el poble a l’art urbà i canviar-li la mirada en alguns llocs més deteriorats. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós, ha valorat molt positivament l’alt nombre d’inscrits en aquesta edició perquè, com ha assenyalat, la quarta edició “agafa força, guanya adeptes i traspassa fronteres”.

Pel que fa als artistes que participaran, la setmana passada, es va reunir el jurat per escollir entre totes i tots els inscrits als dos guanyadors. En aquest sentit, Tardor Roselló Casado i la parella formada per César Gomez Cerezuela i Pedro Esteban Martínez van ser els millors puntuats en les diferents categories de valoració i, per tant, seran els encarregats de fer els murals en dues ubicacions diferents del poble.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 3 =