El Pacte Costera – Canal, habilita un punt d’atenció a persones emprenedores(PAE)

•  Aquest servei, únic a les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés permet, com a novetat,  la tramitació de la documentació necessària per a dur a terme un projecte empresarial.

El Pacte Costera – Canal compta, des d’aquest mes de setembre, amb un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Amb aquest servei, culmina l’assistència a persones emprenedores que ja s’estava duent a terme des de principis 2020 i que, gràcies a la seua incorporació als punts PAE, la ciutadania s’evitarà realitzar el tràmit d’alta o cessament d’una activitat econòmica  per compte propi.

Entre els serveis que aquesta oficina proporciona destaca la informació i orientació sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de la Seguretat Social en qualsevol forma jurídica, l’assessorament sobre ajudes públiques a les quals puga optar el projecte empresarial, així com la totalitat de tràmits fins a la seua constitució.

Aquest servei, de caràcter gratuït, és oferit per personal tècnic especialitzat en l’àrea empresarial de l’actual projecte experimental, subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa Avalem Territori.

Entre els eixos d’actuació del Pacte està el foment a l’emprenedoria i durant l’últim any, s’ha oferit assessorament a més de 30 persones a les quals se’ls ha tutoritzat, acompanyat i orientat sobre la realització de plans d’empresa, models de viabilitat de negoci o com realitzar un pla de màrqueting, entre altres accions. El PAE, ja en actiu, està situat al Carrer Noguera, 10 (Antiga Botica Central), i serà necessària cita prèvia telefonant al 674 34 86 88 per a poder ser atés.

«Amb aquest servei fem un pas avant dins de la política de foment de l’ocupació en el nostre territori», ha destacat la presidenta del Pacte Mª José Tortosa, afegint que « ens situem al costat de l’emprenedor ajudant-lo en tots els tràmits burocràtics i acompanyant-lo a fer realitat el seu projecte d’una manera àgil, còmoda i gratuïta».

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 2 =