Més de 28.000 persones ja han visitat el Betlem Monumental de Xàtiva

També han passat aquests dies per la gran exposició de Playmobil ubicada a l’ex Convent de Sant Domènec més de 14.000 visitants

Xàtiva,11 dedesembre de 2023.- Més de 28.000 persones han visitat el Betlem Monumental de Xàtiva des de la seua obertura el passat dimarts 5 de desembre, i un total de 14.386 han passat ja per la gran exposició de Playmobil que s’ubica a l’ex convent de Sant Domènec, dos dels principals atractius turístics de la ciutat per a les festes de Nadal.

Respecte a la mostra de Playmobil, cal destacar que el dia de major afluència va ser el divendres 8 de desembre (3.840 persones), seguit molt de prop pel dissabte dia 9 amb 3.632 visitants. També es van superar les 2.000 entrades els dies 6, 7 i 10 de desembre.

«Veient les xifres de visitants als diferents atractius nadalencs oberts a la ciutat durant el pont de la Constitució podem dir que ha sigut un encert avançar el Nadal a Xàtiva», ha manifestat la regidora de Cultura Festiva Maria Beltrán, qui ha destacat que «aquestes xifres suposen una gran injecció econòmica per a la ciutat ja que els visitants es queden a la ciutat i consumeixen en l’hostaleria local i en els establiments de Xàtiva».

A més de la destacada afluència a aquests dos espais, cal destacar també les més de 2.800 visites assolides a l’exposició del Poble de Nadal (ubicat a l’Avinguda Selgas), i les més de 4.850 persones que han visitat també el Castell de Xàtiva durant el pont. Des del sector hostaler de la ciutat, a més, han destacat també la gran afluència durant els darrers dies, on s’ha penjat el cartell de complet en la gran majoria d’establiments.

«Aquest avanç de les activitats nadalenques era una aposta estratègica de cara a la promoció turística de la nostra ciutat, i Xàtiva ha estat plena de gom a gom, amb una afluència massiva en tots els àmbits» ha assegurat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha afegit que «aquestes xifres mai s’havien vist en un pont de la Constitució a la nostra ciutat i per tant seguirem apostant per tindre el Nadal a punt en aquestes dates per a futures edicions».

No hay comentarios

Dejar respuesta