Més de 250 participants en la Santa Anna Trail·Llosa de Ranes

Dilluns, 22 d’abril de 2024La Llosa de Ranes va acollir ahir diumenge la Santa Anna Trail, que va contar en més de 250 participants. La carrera és organitzada per Trifitness31 amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

La prova consta de tres modalitats. La de trail amb una distància de 20 quilòmetres i un desnivell de 840 metres. En la classificació general, en aquesta modalitat, va marcar el millor temps Daniel de Miguel Lorenzo, amb 01:44:03. La primera dona classificada en la general va ser Amparo Esgrich García, amb un temps de 02:11:13.

La segona i tercera plaça en la classificació general va ser per a Juan María Jiménez Llorens i Miguel Ángel Conejero Martínez. En categoria femenina, la plata i el bronze van ser per a Miriam Ortuño Benito i per a Verónica Quiguango Navarrete.

En la categoría de Sprint Trail, amb una distància de 13 quilòmetres i un desnivell de 580 m, els tres primers llocs de la classificació general van ser per a Tomeu Calabuig Tomas, Alex Rodríguez Sabater i Rafael Martorell Boix. En dones, la primera va ser María Miñana Cortell, mentre que va quedar segona en la general de dones Marta Bonet Esparza i, en tercer lloc, Raquel Ibáñez Pacheco. En Caminata, amb una distància és de 13 quilòmetres i un desnivell de 580 m, els tres primers classificats van ser Pepe Ciscar Gimeno, Davinia Huerta Rubio, Pedro Martínez López.

Els participants locals classificats en les primeres posicions en la 20k van ser: Héctor Llorca Martínez, Eulogio López Sanfelix i Efren Camarasa Carreres. En 13 k local va quedar en primera posición Juan Manuel Martínez Martínez, i segon Cristòbal Aparicio Terol, i tercer Ramón Perales Tormo. La primera dona local en la modalitat 13 k va ser Natalia Huerta.

Després de la carrera es va fer l’entrega de trofeus, per part de l’alcaldessa de la Llosa de Ranes, Salvi Pardo, el regidor d’Esports, Christian Gil, i la regidora Rosana Revert.

No hay comentarios

Dejar respuesta