Més de 60 persones del Centre Ocupacional La Costera visiten el Centre del Carme

D’aquesta manera, la comitiva va poder gaudir d’una proposta artística impulsada per Moments Art, centre d’Arts Escèniques per a Diversitat Funcional, els quals des de l’any 1997 desenvolupen aquest projecte pioner en l’educació i amb la finalitat de fomentar la integració de persones amb distintes capacitats a través de la pràctica d’activitats artístiques i creatives.

Una exposició de l’artista Okuda San Miguel ha estat el primer que han pogut gaudir tots els que han acudit al centre del Carme on es reunien obres pertanyents a diferents etapes de la seua carrera.

Després han pogut presenciar una representació de dança, teatre, art en moviment i expressió corporal, que tenia com un dels objectius mostrar als assistents i a la societat en general que l’accessibilitat al món de l’art i la cultura és possible.

La directora del Centre Ocupacional, Amor Amorós, ha apuntat que “ha estat una exposició trencadora i plena de color, característica de l’artista. A més, el grup Moments Arts ens ha oferit una actuació molt innovadora, alternativa i creativa, i sobretot, feta amb molta sensibilitat”.

Els participants en aquesta jornada coincidiren amb la Consellera d’Igualtat i Política Inclusiva, Mónica Oltra amb la qual han pogut compartir impressions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + 3 =