Més de 300 persones participen a la primera edició de les Rutes Senderistes de la Mancomunitat

Més de 300 persones han participat en els cinc itineraris senderistes enmarcats al primer programa de rutes organitzat per la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal per tal de promocionar els atractius dels municipis i fomentar hàbits saludables.

Barxeta va inaugurar el programa el passat 26 de febrer amb la participació de 140 persones. Li va seguir Moixent, un mes després, amb al voltant de 50 participants. Seguidament, el 30 d’abril va ser el torn de Genovés amb 40 persones. El 28 de maig Enguera va reunir a 40 persones més i finalment, el passat 24 de juny sobre 30 persones es donaren cita en la ruta nocturna de Montesa que tancava aquesta primera edició.

La bona acollida d’aquest programa ha fet que fins a cinc municipis de les comarques: Vallada, la Font de la Figuera, Vallés, l’Alcúdia de Crespins i Quesa, hagen manifestat la seua voluntat de formar part de la segona edició d’aquest programa que arrancarà de nou en les properes setmanes i que ocuparà el segon semestre de l’any.

El president de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Roberto Granero, ha valorat el desenvolupament d’aquesta iniciativa de manera “molt positiva”. A més, ha destacat el fet de que “tinga continuïtat ja que això vol dir que hem aconseguit els nostres objectius i hem aplegat als veïns i als pobles que ara ens demanden una nova edició”.

La Mancomunitat a la Fira de les Comarques

En altre ordre de coses, el passat cap de setmana, la Mancomunitat participava amb expositor propi a la Fira de les Comarques impulsada des del Patronat de Turisme de la Diputació que va permetre oferir als pobles mancomunats que no disposaven d’un estand propi un espai per promocionar els seus atractius turístics i els seus productes.

L’estand de la Mancomunitat a la plaça de bous de València, va rebre a centenars de visitants que s’interessaren per les rutes senderistes pels pobles i pels vins autòctons. El patrimoni cultural dels municipis, especialment el de la capital de la Costera, va ser altre dels temes pel que més es van interessar els visitants.

Cal destacar també que durant el cap de setmana es van dur a terme diferents actuacions com la de la Dansà de la Font de la Figuera i una exhibició i degustació d’arnadí a càrrec de Llanera de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta