La Font de la Figuera presenta el seu Estiu Actiu 2017

Amb variats concerts, entre ells, “Botifarra a Banda”, amb la participació de La Lira Fontiguerense el dissabte 8 de juliol, espectacles de teatre (Escena Erasmus-Les Europes Menudes), el diumenge 16 de juliol o caminades solidàries, l’Ajuntament pretén seguir oferint als veïns i visitants una completa oferta d’entreteniment en el període estival.

D’altra banda, s’ha donat a conèixer els quatre projectes de les joves triades per formar part de les beques “Primer Treball a La Font”. Silvia Garcia, Ángela Calatayud, Clara Martí i Carmen Beneito, desenvoluparan durant dos mesos les seues propostes inicials sobre tàctiques per portar una vida saludable i alimentar-se millor a totes les edats, traducció i interpretació en anglès, nocions als empleats del consistori en este idioma i suport a l’àrea de serveis socials en especial a les persones de la tercera edat o dependents.

Els assistents també van rebre informació sobre l’Escola d’Estiu i el Campus Juvenil, destinat a xiquets a partir de 3-4 anys i a partir de 8-9 anys, respectivament. Comptaran amb setmanes temàtiques. A més, el consistori oferirà cursos de natació i activitats aquàtiques que aconseguiran fer dels estius de la Font de la Figuera un temps d’oci i entreteniment per a tots els públics un any més.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + nueve =