El Mercat de la Terra es trasllada a la plaça del Mercat

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat una nova edició de la iniciativa comercial coneguda com el Mercat de la Terra. La novetat és que aquesta edició, que tindrà lloc el proper diumenge dia 12 de març, se celebrarà a la plaça del Mercat. Els serveis municipals han comunicat a les associacions de comerciants i hostalers de la zona aquest trasllat per tal que puguen adaptar els seus horaris a la celebració d’aquesta edició i aprofitar la major afluència de públic prevista.

img_5266-w700-h467El Mercat de la Terra és una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que compta amb al voltant de 50 expositors. A les seues parades s’oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

mercat-miquel-lorente-diaridigital-esSegons Lorente, «volem potenciar el Mercat de la Terra com un atractiu comercial, d’oci i turístic de primer ordre en el marc de les Comarques Centrals. En anteriors edicions hi han participat productors de Xàtiva, Carrícola, Moixent, Quatretondeta, Elx, Jalance, Alboraia, Ontinyent, Genovés, Barxeta i Vallada. Aquest mercat va en la línia d’impulsar una agricultura social i verda, que és una de les premisses de l’àrea de Promoció Econòmica».

Imatges de l’última edició del Mercat de la Terra

No hay comentarios

Dejar respuesta