El Mercat de Canals sortejarà compres per valor de 30 euros cadascuna

Ahir dilluns començaren a lliurar-se entre els clients dels establiments associats al col·lectiu de Venedors del Mercat Municipal, les paperetes per a formar part del sorteig. Per a participar sols caldrà realitzar almenys una compra i deixar les dades personals allí mateix.

La rifa consistirà en el repartiment de 3 compres cada setmana per valor de 30€. El primer sorteig es farà el 23 de desembre, el segon el dia 30 i el tercer el 13 de gener amb tres lots d’embotit per a fer-los servir en la torrà tradicional del dia de la Foguera. La quantitat de vegades que es pot participar és il·limitada i l’organització cridarà al guanyador el mateix dissabte per a comunicar-li-ho.

Mª Carmen López, representant del Mercat Municipal, anima a tots els veïns de Canals a formar part d’aquesta campanya i aprofita per a recordar les facilitats que els clients poden trobar a l’hora de comprar en l’establiment, com l’entrega gratuïta a domicili, la possibilitat de comprar amb targeta o mòbil i l’apertura del comerç el dia 24 de desembre. Així mateix, també recalca els productes que s’ofereixen al Mercat, d’origen fresc i local.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor de l’àrea de Promoció Socioeconòmica, es tracta de recordar als canalins la importància de comprar en el comerç local per a enriquir el poble i ajudar a crear ocupació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + veinte =