El dibuix d’Ainhoa Cucarella felicitarà el Nadal als veïns de les comarques

El dibuix d’Ainhoa Cucarella Lledó, estudiant de sisè de Primària del CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes, ha sigut l’escollit per il·lustrar la felicitació amb la que la Mancomunitat de Municipis de la Costera-Canal felicitarà als veïns de les comarques les festes.

La Mancomunitat va convocar recentment i per primera vegada, un concurs de dibuix adreçat als alumnes de cinquè i sisè de Primària dels pobles que formen part de l’entitat amb la finalitat de seleccionar el disseny que il·lustra la felicitació nadalenca d’enguany de la Mancomunitat.

Després de valorar totes les propostes rebudes, el jurat, encapçalat per la presidenta Mª José Tortosa, es va decantar pel dibuix d’Ainhoa Cucarella Lledó per la seua qualitat, originalitat i per la seua bona adaptació al format de postal nadalenca.

No obstant, s’han lliurat sis premis més, tres per curs. Pel que fa a sisè de Primària, Paula Sanchis Boluda del centre Mare de Déu dels Desemparats de Genovés ha quedat primera; Mª Ángeles Martí Sanjuán del CEIP la Sènia de l’Alcúdia de Crespins, segona; i Héctor Monteagudo Sanchis del CEIP Albait de Bolbaite, tercer.

Pel que fa a cinquè de Primària: Mar AlmendrosBoluda del centre Mare de Déu dels Xics de la Font de la Figuera s’ha classificat en primera posició; Álex Fernández Landete del CEIP la Sènia de l’Alcúdia de Crespins, segon; i Alberto Molina Gandia del Mare de Déu dels Desemparats de Genovés, tercer.

Aquest dijous dia 21 de desembre es procedirà al lliurament de premis al saló de plenaris de la Mancomunitat. Els primers classificats de cada curs així com la guanyadora del concurs rebran una tablet. Els classificats en segon lloc un lot de dibuix i els tercers uns auriculars sense fils.

La presidenta de la Mancomunitat, Maria José Tortosa, ha destacat que “es tracta d’una activitat pionera amb la que s’ha buscat fomentar la participació i creativitat dels escolars al temps que els donem a conèixer l’entitat”. Tortosa ha valorat de manera molt positiva aquesta primera edició destacant el gran nivell dels treballs presentats.

No hay comentarios

Dejar respuesta