El Mercadet Solidari inicia la celebració del 25 aniversari amb una exposició

Aquesta vesprada, a les 18:30h, a la sala d’exposicions de Ca Don José, s’inaugurarà una exposició commemorativa per l’aniversari del Mercadet Solidari, activitat organitzada pel Col·legi Sant Antoni Abat de Canals i per l’IES Francesc Gil, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

L’exposició, que podrà visitar-se fins el proper 28 de febrer, mostrarà l’evolució i què és el Mercadet Solidari, reflectint com ha anat canviant durant els 25 anys, amb cartells i projeccions que permetran recordar i donar a conéixer totes les edicions i activitats que s’han fet any rere any.

El comissari de l’exposició és Javi Català, exalumne dels dos centres educatius que dirigeixen aquesta activitat i, en l’actualitat, estudiant d’Organització d’esdeveniments, protocol i Relacions Institucionals. Ell ha sigut el responsable de coordinar als alumnes en la preparació i muntatge d’aquesta exposició.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha destacat que «la llavor que des de fa 25 anys s’està portant endavant per alumnes i professorat d’aquestos centres educatius és molt important perquè els docents han aconseguit implicar en cada Mercadet Solidari, durant 25 anys, a moltíssims joves en un projecte social que repercuteix sobre associacions del municipi que necessiten el compromís de tots els veïns de Canals».

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − diecisiete =