La Regidoria de Participació Ciutadana instala un Panell d’Informació a la partida de Bixquert

La Regidoria de Participació Ciutadana instala un Panell d’Informació Ciutadana a la partida de Bixquert, demandat per la seua associació veïnal.

L’associació de veïns i veïnes de Bixquert sol·licitaren a l’Ajuntament aquest punt d’informació que servirà per a millorar la comunicació municipal i associativa d’aquesta zona de la Ciutat. El panell s’ha instalat al costat de la caseta de fusta de la polícia on també s’ubicaran unes bústies per al conjunt de les persones residents.

Per al Regidor Miquel, “considerem de vital importància l’acompanyament per part de l’Ajuntament de Xàtiva a les associacions veïnals en la resposta a les seues necessitats i demandes”. “Hem d’estar colze a colze amb el conjunt de la ciutadania millorant la nostra Ciutat, fomentant i ampliant el compromís i el protagonisme cívic. Implicant-les en l’anàlisi de la seua realitat més propera i en la recerca de solucions, com ha segut en el cas de Bixquert. Sent així segur que encertem”.

A més, des de la regidoria encapçalada per Miquel Alcocel, s’ha tramitat altres demandes de l’associació als diferents departaments municipals per donar-los resposta, com han segut qüestions relacionades a la senyalització de camins, millores en l’iluminació o instal·lació de bústies per al veïnat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + 16 =