Guanyadors del primer Concurs de composició per a colla de Dolçainers i Percussió «Ciutat de Xàtiva»

Les guanyadores: “MARXA MORA de títol AUGUR” I “LIGNA”
El darrer dimarts 5 de desembre de 2017, la colla “La Socarrà”, va realitzar el concert de les peces finalistes i lliurament dels premis DEL I CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A COLLA DE DOLÇAINERS I PERCUSSIÓ «CIUTAT DE XÀTIVA sent els guanyadors els següents:

MODALITAT CONCERT

Guanyadora l’obra presentada “LIGNA” de l´autor Óscar Calatayud Calatayud de Llanera de Ranes, dotat amb 1.100€.

-MODALITAT CARRER.

Guanyadora l’obra presentada baix el lema “Marxa Mora” i de títol “AUGUR” de l’autor Marcos Verdú Verdú de Cocentaina, dotat amb 500€.

A més a més el jurat va decidir concedir dos mencions d’honor sense dotació econòmica, una per modalitat, que foren les següents:

MENCIÓ D’HONOR MODALITAT CONCERT a l’obra presentada baix el lema “El
Castell” de títol “BUKAÏRANT” de l´autor Vicente-Gabriel Casanova Martínez.

MENCIÓ D’HONOR MODALITAT CARRER a l’obra presentada baix el lema de
“Socarrats” i de títol “AL MESTRE” d’Héctor Peropadre Martí.

Durant la deliberació del jurat va tindre lloc l´espectacular concert del Grup Tramuntana, el qual va deixar una gran impressió al Gran Teatre de Xàtiva. Posteriorment al concert el secretari va llegir les actes i es féu entrega del guardó i xec als compositors guanyadors que pujaren a l´escenari, a l´igual que es donaren els diplomes acreditatius d´haver obtingut les referides mencions d´honor.

El propis compositors i el mateix jurat felicitaren a la colla “La Socarrà” per la magnífica interpretació que la colla va realitzar de les obres finalistes, dirigides pel mestre Pere Molina, i ens animarem perquè continuarem amb esta iniciativa.

Per la seua part la directiva de “La Socarrà” va quedar plenament satisfeta de com va transcórrer tot l´acte i la gran acceptació que va tindre en el públic assistent.

No hay comentarios

Dejar respuesta