Medi Ambient posa en marxa el Pla Municipal contra el mosquit tigre a Xàtiva

Un any més, la iniciativa es perllongarà fins l’octubre per cobrir tota l’època de calor. Durant els mesos de campanya tots els veïns que detecten la presència de mosquits a les seues cases poden rebre l’assessorament personalitzat de tècnics. Aquest servei “porta a porta” avalua la presència de focus de mosquit tigre a l’interior de l’habitatge. Els veïns poden beneficiar-se d’aquesta atenció personalitzada enviant un avís a través de la app Linea Verde o bé telefonant al 662659361.

Segons ha assenyalat la regidora de l’àrea, Pilar Gimeno “continuem treballant en la prevenció per garantir el benestar de les persones”.

D’altra banda, durant el mes de juny s’ha revisat tota la ciutat i s’han aplicat els tractaments preventius necessaris. D’una banda, s’han instal·lat trampes de mostreig per detectar les zones de major risc i s’han col·locat productes larvicides preventius en embornals situats al voltant de centres públics on hi ha més concentració de població sensible.

Els treballs de control, prevenció i correcció (si és necessari) s’han realitzat a la zona del cementeri, jardí del Bes-Attilio Bruschetti, jardí de Selgas-Gozalbes Vera, Taquígraf Martí, plaça Almassera-Martínez Bellver, Jacint Castanyeda, plaça Geògraf Ptolomeu, plaça Espanyoleto, Palasiet, glorieta José Espejo, Annahuir, Sorió i Torre d’en Lloris.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 4 =