La Fira d’Automoció d’Adexa torna a Xàtiva amb 21 marques i la participació de 15 empreses

L’Ajuntament de Xàtiva ha acollit, en el matí de ahir, la presentació de la setena edició de la Fira d’Automoció d’Adexa que tornarà aquest cap de setmana després de sis anys sense celebrar-se. Concretament, l’esdeveniment començarà aquest divendres a les 10:00 hores i ocuparà l’Albereda Jaume I fins el diumenge a les 20:00 hores, aproximadament.

En aquesta setena edició de la Fira d’Automoció d’Adexa hi haurà 21 marques de cotxes representades i al voltant de 15 empreses i concessionaris de Xàtiva i la comarca participants, amb el requisit previ de reunir la condició de ser socis d’Adexa.

feria-automocion-4-diaridigital.esEls visitants podran trobar una àmplia gamma de vehicles tant nous, com seminous i d’ocasió, a més de presentar-se altres novetats amb automòbils amb tecnologia híbrida i elèctrica. Qui estiga interessat, podrà adquirir un vehicle del seu gust amb el principal atractiu de que hi haurà descomptes de fira. Alguns models es podran provar i inclús hi haurà compravenda i taxació de vehicles usats.

A més, la Fira d’Automoció comptarà amb animació per als més menuts i els visitants que adquirisquen algun vehicle entraran en un sorteig que s’explicarà durant la mateixa cita.

«És important que la nostra ciutat recupere determinades activitats econòmiques com és el cas de la Fira de l’Automòbil ja que aquesta ciutat viu bàsicament de la gent que ens visita i participa de les diferents activitats» ha explicat l’alcalde Roger Cerdà, qui ha agraït a Adexa l’organització d’aquesta cita. «La seua implicació i ganes de fer coses són un exemple per a tota la ciutat».

feria-automocion-2-diaridigital.esPer la seua banda, el president d’Adexa, Diego Fuentes, ha destacat la motivació de la seua organització. «La Fira de l’Automoció havia de tornar. Creguem que és una Fira que pot acollir a molta gent, perquè Xàtiva és una ciutat de serveis, i esperem que tinga una continuïtat amb el temps, convertint-se en puntera».

feria-automocion-3-diaridigital.esFinalment, Jesús Blázquez, responsable del sector d’automoció d’Adexa, ha expressat que aquesta edició de la Fira naix amb una vocació continuista: «Volem que seguisca en els pròxims anys i Xàtiva, com a capital de la comarca, siga un referent en quant a Fires d’automoció, ja que ens havíem quedat un poc enrere».

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + tres =