Marlango obrirà aquest dissabte ‘Nits al Castell’

Si l’any passat va ser el moment de poder gaudir d’Ara Malikian, Maria del Mar Bonet, Maria Arnal, Rafael Álvarez ‘El Brujo’ i Kiko Veneno, enguany els artistes convidats a participar al festival ‘Nits al Castell’ de Xàtiva són Leonor Watling amb Marlango, Toni Albà, Bebe i José Mercé. Un equilibri d’estils on es dóna cabuda al pop, al flamenc, al rock d’autor i al teatre còmic gestual i carregat de crítica social i actualitat. Un altre dels eixos de la programació del festival ha sigut buscar la presència d’artistes femenines, com a mostra del compromís de l’Ajuntament de Xàtiva amb la igualtat de gènere, fent palés el convenciment per assolir aquest objectiu amb l’exemple de paritat que presenta la programació d’enguany.

Obrirà el cicle Leonor Watling, aquest dissabte, , presentant a piano i veu l’espectacle “Delicatessen”. Després d’un any actuant per tot l’estat i Amèrica Llatina amb el disc “El Porvenir”, Marlango continua la seua gira en format més íntim, a duo, un format que per a ells ha suposat tota una revelació. Durant aquesta gira, actuaran només en llocs especials i triaran el repertori junt amb el propi públic, per tal que cada concert siga únic.

El dia 9 s’oferirà una “Audiència I-Real” amb Toni Albà. La setmana següent, el 16 de juliol, visitarà el festival altra veu femenina d’èxit. Bebe ens mostra el seu “Cambio de piel”, el quart treball de la seua discografia i que de ben segur suposarà la seua consagració.

Enguany es tancarà el festival la nit del 23 amb el mestre del cante José Mercé. Després de quatre anys de silenci, torna amb l’àlbum “Doy la cara”, un recull de clàssics de la música popular de tots els temps, a duo amb els personatges més reeixits de l’escena pop actual.

La programació de la XIX edició del Festival Nits al Castell de Xàtiva 2016, segueix la línia marcada en l’any l’anterior d’establir un equilibri entre les propostes artístiques de qualitat i que a la vegada tinguen gran acceptació del públic. L’objectiu de promocionar la ciutat de Xàtiva i el seu ric patrimoni segueix marcant l’esperit de la cita estival, que el festival siga una finestra amable del municipi per a la resta de ciutats del nostre entorn i per als milers de turistes i visitants que rep el nostre país al llarg de l’estiu i que es poden sentir atrets per l’aparador cultural que suposa el Nits al Castell. Es busca un posicionament de Xàtiva com a ciutat cultural, amb qualitat de vida i oberta a l’intercanvi de persones, projectes i de idees.

Les entrades són limitades i estaran a la venda per 15€. Si es vol gaudir de tot el festival l’abonament es pot comprar per 60€. Es poden adquirir a la Casa de la Joventut de Xàtiva o bé online a www.instanticket.es.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta