Canals programa dos espectacles per a les Nits Al Túnel

La regidoria de cultura de l´Ajuntament de Canals, ha programat dos espectacles per a l´edició d´enguany de les “Nits Al Túnel 2016”.

Es tracta, segons la regidora delegada de l´àrea Célia Ibàñez, “ de dos espectacles de gran nivell i amb artistes de gran renom al territori valencià”.

El primer esdeveniment s´ha programat per al divendres 8 de Juliol i serà l´espectacle de varietats “ Chao Chochín”, una revista al més pur estil valencià, amb grans veus, humor, molta música i entre d´altres la participació del monologuista i presentador de televisió Eugeni Alemany.

El següent serà per al divendres 15 de juliol, amb l´espectacle de màgia i humor de James Garibo i Paco Calonge.

El preu de l´entrada per a cada espectacle és de 7 euros, però la regidoria de cultura ha oferit la possibilitat d´adquirir un abonament per als dos espectacles de 10 euros.

Les entrades i els abonaments estàn ja a la venda a la casa de cultura de Ca Don José de 10 a 13.30 pelmatí i de 17:00 a 20:00 hores per la vesprada.

Amb el preu de les entrades o de l´abonament s´inclou l´autobús d´anada i tornada cap al túnel i un refresc per a quan concloguen els espectacles. A més la zona estarà habilitada per a tots aquells que vullguen sopar abans de l´inici de cada actuació.

No hay comentarios

Dejar respuesta