Marcos Sanchis(PP) construirà una zona esportiva i recreativa en Torre d’en Lloris on Cerdà volia posar un abocador

• El candidat del PP assenyala a més que “rehabilitarem el safareig amb l’eliminació de la coberta d’amiant i millorarem la il·luminació del camí del cementeri”

• Sanchis afig el compromís de “posar en marxa la depuradora d’aigües residuals, ara abandonada després de huit anys del PSOE, ells que després presumeixen d’ecologistes”

• “On abans Roger Cerdà només es recordava de Torre d’en Lloris per a posar una instal·lació on portar el fem i transformar-la en compost, ara el PP projecta un futur millor”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, s’ha compromés a construir una zona esportiva i recreativa en Torre d’En Lloris en el mateix espai on l’actual alcalde del PSOE, Roger Cerdà, va plantejar un abocador.
Marcos Sanchis ha indicat que si a partir del 28 de maig és elegit alcalde de Xàtiva “els veïns de Torre d’en Lloris gaudiran de millors serveis i millor qualitat de vida amb la posada en marxa d’una pista multiusos per a practicar esports com a futbol o bàsquet, una piscina i uns paellers públics”.

“Mentre Roger Cerdà només es recorda de Torre d’en Lloris per a portar-los una planta de compostatge que pot causar molèsties als veïns de sorolls i olors, en el PP volem proporcionar-los totes les oportunitats amb aquesta zona recreativa per a totes les edats. On abans Roger Cerdà només es recordava de Torre d’en Lloris per a deixar-los el fem i els desaprofitaments, ara el PP projecta un futur millor”, ha explicat l’alcaldable del PP.

El candidat del PP ha assenyalat que “les propostes per a Torre d’en Lloris no es queden ací, perquè tenim tot un pla per a posar la pedania al nivell de qualitat que es mereixen els seus veïns”, indicant que “rehabilitarem el safareig amb l’eliminació de la coberta d’amiant, i evitarem les molèsties d’humitats de les cases confrontants”.

El candidat del PP ha afegit que “enfront de l’abandó de la depuradora de Torre d’en Lloris a la qual ha portat l’actual govern del PSOE de Roger Cerdà, el PP té el ferm compromís de posar en marxa la planta per a depurar les aigües residuals”.

L’alcaldable del PP ha sumat un altre compromís amb Torre d’en Lloris, com instal·lar l’enllumenat públic en l’accés al cementeri municipal, “una cosa tan senzilla com millorar la il·luminació, posant més punts de llum, ni tan sols ha sigut realitzat pel govern de Roger Cerdà en huit anys, en una mostra del seu total desinterés”.

Marcos Sanchis ha finalitzat indicant que “es va acabar a Xàtiva l’època de la paràlisi i d’amagar-se dels veïns i les seues necessitats construint una falsa realitat des dels despatxos a colp d’euros en imatge i comunicació, ha arribat el moment d’un equip de govern que el seu despatx siga el carrer i connecte amb les nostres preocupacions i anhels, i aqueix equip el representa el PP de Xàtiva”.

No hay comentarios

Dejar respuesta