Marcos Sanchis(PP): «condenem la decisió del govern socialista d’eliminar el jutjat de violència de gènere a Xàtiva»

Marcos Sanchis (PP): “L’alcalde està més pendent de programar orquestres i esdeveniments que d’assegurar uns serveis bàsics que la nostra ciutat hauria de tenir”.

El PP lamenta la pèrdua de la competència en matèria de violència de gènere del partit judicial de Xàtiva. Des de el PP,  «Ens produeix veritable perplexitat el publicat ahir en el BOE, atorgant les competències als jutjats d’Alzira, tenint en compte la perspectiva de la construcció de la nova seu judicial. Aquesta nova situació suposa una reculada i un gran perjudici a la ciutat de Xàtiva en la prestació de serveis bàsics».
El regidor i candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Xàtiva ha manifestat el seu «profund malestar i condemna a la decisió del govern socialista d’eliminar el jutjat de violència de gènere a Xàtiva. Al final veiem com una vegada més Ontinyent i Alzira aconsegueixen mantenir serveis i Xàtiva va en caiguda lliure. L’alcalde està més pendent de programar orquestres i esdeveniments que d’assegurar uns serveis bàsics que la nostra ciutat hauria de tenir, des de la Generalitat ho saben i a poc a poc estan llevant competències a Xàtiva en favor d’altres ciutats més preocupades per avançar que per organitzar saraus per a autopromociónarse de cara a eleccions. Al final l’eliminació del servei a les víctimes de violència de gènere, suposa una reculada en els drets dels ciutadans i un allunyament de la justícia».
Per a concloure Marcos Sanchis ha afirmat que «demanarem als nostres diputats del Partit popular en Corts i en Corts Generals que demanen explicacions per aquest atropellament als responsables socialistes. Així mateix, ens posem a la disposició dels professionals del dret que exerceixen en el partit judicial de Xàtiva per a atendre quantes demandes precisen».

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 5 =