Cinc anys de presó per al zelador que va abusar d’una menor a l’Hospital d’Ontinyent

La Secció Quarta de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc anys de presó per un delicte d’abús sexual amb accés carnal a un zelador de l’Hospital d’Ontinyent, a València. Aquest zelador va sotmetre a tocaments en les seues parts íntimes i a altres actes de tipus sexual a una pacient menor d’edat, mentre estava anestesiada després d’una operació.

Al seu torn, la Sala li imposa el pagament d’una indemnització de 6.200 euros pels danys morals i els perjudicis personals que va sofrir la víctima a conseqüència dels fets.

D’altra banda, el condemnat no podrà exercir com a sanitari durant el temps que dure la condemna, quedant inhabilitat per a qualsevol professió o ofici, retribuït o no, que comporte contacte amb menors d’edat per un temps superior a cinc anys al de la durada de la pena de presó.

Segons el relat dels fets provats de la resolució -que no és ferma i es pot recórrer davant la Sala civil i Penal del TSJCV- els abusos van ocórrer el 17 de maig de 2021 quan la víctima (que tenia 16 anys en aquest moment) es trobava en la fase de reanimació després d’haver estat sotmesa a una intervenció quirúrgica.

Informació extreta d’Antena 3 notícies

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + 5 =