Marcos Sanchis ressalta que les Falles 2023 retraten les greus carències de Cerdà al capdavant del govern

• El candidat del PP indica que “la crítica fallera deixa patent que la falta de neteja de Xàtiva, de manteniment o l’abandó del nostre turisme són els senyals d’identitat de Roger Cerdà”.

• Sanchis destaca que “mentre l’alcalde s’ha amagat aquestes Falles, el PP ha sigut al carrer i amb les comissions falleres acompanyant-los en els seus actes i escoltant les seues reivindicacions”

• Recorda que “mentre Roger Cerdà no ha atés els fallers ni escolta als ciutadans, s’ha gastat 17.000 euros en servei de vídeos d’autobombo del pressupost municipal per a fer-se campanya”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha fet balanç de les Falles de 2023 on ha ressaltat que “les festes han deixat en evidència que mentre Roger Cerdà és un alcalde que només està per a fer-se fotos i vídeos el PP és el projecte de futur de Xàtiva”.
Marcos Sanchis ha volgut primer felicitar a tot el col·lectiu faller de Xàtiva, des de la Junta Local Fallera, passant per les falleres majors i corts d’honor, totes i cadascuna de les comissions i en general a tots els ciutadans pel comportament cívic d’aquestes festes i per contribuir un any més a engrandir les nostres tradicions i cultura, després de dos anys molt difícils pel COVID-19”.

L’alcaldable del PP ha indicat que les Falles “han servit de termòmetre del que reclamen els ciutadans al carrer, deixant patent la crítica fallera problemes com la falta de neteja en el municipi o els contenidors subterranis desbaratats i fonts que no funcionen, la falta de cura del nostre patrimoni històric o l’abandó del turisme, mostrant una ciutat abandonada i bruta”.

Marcos Sanchis ha assenyalat que Roger Cerdà“s’ha amagat aquestes Falles i no ha eixit al carrer, refugiant-se en les seues fotos i vídeos en les xarxes socials”, actitud davant la qual el PP ha respost “estant amb les comissions falleres, acompanyant-los en els seus actes, estant en els seus casals i sobre escoltant quins problemes tenen tant com col·lectiu faller com a nivell general com a ciutadans”.

Finalment, el candidat del PP ha recordat que “mentre Roger Cerdà no atén els fallers ni escolta als ciutadans, es gasta prop de 17.000 euros en l’enregistrament d’uns vídeos d’autobombo amb càrrec al pressupost municipal per a fer-se campanya”. Només li veiem a través d’una cambra perquè és incapaç de trepitjar el carrer i atendre els veïns de Xàtiva”, ha subratllat Marcos Sanchis.

Però, “no hi ha vídeo d’autobombo que tape la desídia de Roger Cerdà amb Xàtiva, com bé ha deixat clara la crítica d’aquestes Falles, ni tampoc la il·lusió pel canvi que representa el PP”ha conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × uno =