Manel Fuentes tanca la XXII edició del festival Nits al Castell

El presentador barcelonès amb la seua banda va posar el punt final a una edició marcada pel bon ambient

El passat dissabte 27 de juliol, dins de la Programació de Nits al Castell, Manel Fuentes junt amb el seu grup The Spring’s Team van presentar un tribut al famós cantant estatunidenc Bruce Springsteen.

Amb una gran expectació degut al gran nombre d’entrades venudes el mateix matí previ al concert, Manel Fuentes i el seu grup va aplegar a l’escenari xativí per tal de seguir la gira que el manté actiu per tota Espanya. Sense cap problema inicial, el grup va començar el concert amb una posada en escena molt enèrgica.

El grup ja començat el concert va mostrar una professionalitat extraordinària caracteritzant-se per la il·lusió que mostraven. Manel Fuentes i la seua banda, que van fer gaudir al públic aproximadament dos hores gràcies al bon ambient, va estrenar espectacle i va mostrar un repertori nou, també lligat al tribut de Bruce Springsteen però mai vist. Per a arrodonir la nit, el presentador anava molt bé acompanyat per un cor, trompetes i violins entre altres, sumant un total de setze persones a l’escenari.

Aquestes cançons juntament amb l’entrega dels protagonistes fou fonamental per fer gaudir al públic. Manel Fuentes va baixar amb el públic en diverses ocasions, va posar-ho de peu, va fer-ho ballar i va cantar amb ells. Per altra banda, l’espectacle va finalitzar sense cap incidència i finalment Manel Fuentes es va apropar al públic per tal de fer-se fotos amb ell, acció que van agrair tots els presents, anant-se’n molt contents a casa per l’experiència viscuda.

Ací finalitza l’exitosa XXII edició del festival Nits al Castell, la qual s’ha basat en oferir una combinació d’artistes que tenen una alta qualitat musical amb la capacitat d’atraure al gran públic; l’actualitat dels artistes participants, bé per presentar nou disc o bé per estar de gira; l’equilibri entre intèrprets masculins i femenins i l’adaptació a un ampli ventall de gustos, mitjançant la diversitat de gèneres musicals programats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + dos =