Mª José Díaz Patiño “Volem que Xàtiva seguisca tenint la llum dels seus comerços”

Mª José Díaz Patiño . Presidenta de la secció de comerç d’ADEXA

Xàtiva acull una nova edició de la tradicional Fira Outlet i comercial que organitza l’Associació comercial ADEXA. La Fira és en botiga, per la qual cosa les persones interessades hauran d’acudir a l’establiment participant. Finalitzarà el dissabte 3 d’octubre. Participen un total de 58 comerços, 54 dels quals seran de Xàtiva, havent-se adherit tres comerços de Canals i un del Genovés

Ens trobem a les portes de l’edició més atípica de la Fira Outlet i Comercial de Xàtiva i la Costera. Com es presenta?
Es presenta, sobretot, amb molta il·lusió per ser una iniciativa tradicional però nova a la vegada, ja que en compte d’omplir de carpes i de gent l’Albereda, donades les circumstancies sanitàries, anem a adaptar la Fira en cada establiment. És una mostra de les nostres ganes de seguir treballant pel comerç de Xàtiva i de les ganes de reactivar la ciutat econòmicament. El comerç té molta il·lusió i s’ha bolcat en la iniciativa. Pensem que va a ser tot un èxit.

– Què trobaran els visitants i com es desenvoluparà?
Tindrà lloc del 28 de setembre al 3 d’octubre en l’horari comercial habitual. Els visitants trobaran la mateixa qualitat de sempre, la que caracteritza al comerç de Xàtiva. Trobaran estoc d’altres temporades en uns preus de bogeria, així com articles de nova temporada de promoció. Un ampli ventall de possibilitats a l’abast de tots. El format és innovador malgrat que la base i la idea és la mateixa. Podran distingir els establiments amb uns “totems” de grans dimensions a les façanes. Hem realitzat un plànol on hem ubicat totes les tendes participants i la idea és que els clients les visiten per trobar els productes que responen a les seues necessitats. És una campanya que respecta la tradició de la nostra Fira Outlet i Comercial.

-És aquesta edició una de les més importants de la Fira per la situació econòmica derivada per la pandèmia que estem vivint?
És una de les edicions en la que més interés tenim de que isquen bé els resultats i la promoció de venda. El nostre comerç està en una situació molt crítica i no volem que ningú tanque la persiana. Estem treballant molt perquè volem que els nostres comerciant puguen vendre inclús més que a l’Albereda. Si els resultats són positius ens plantejarem poder donar-li continuïtat.

-Enguany no es pot realitzar l’habitual programació al voltant de la Fira.
No podem fer-la però anem a invertir-ho en la realització de sortejos i concursos a les xarxes socials. Per exemple, tenim el sorteig d’un sopar a un restaurant d’ADEXA; un pack de regals valorat en més de 1.000 euros; i 300 euros de regals en 10 xecs de 30 euros i el sorteig.

La Fira Outlet destaca per una alta participació i una molt bona acollida dels associats d’ADEXA.

 – En les circumstàncies actuals, quines xifres de participació hi ha previstes?
Estem molt sorpresos, molt contents i molt satisfets. No ens esperàvem aquesta collida ja que era una proposta nova i no sabíem com anaven a respondre. Cal destacar que la gran majoria de comerços són de Xàtiva, 54, i els altres 4 són de la comarca. A més, gràcies a aquesta iniciativa i a tota la dinàmica de treball que portem des del confinament molts comerços s’han associat a ADEXA. Estem treballant moltíssim.

– Per què anima als comerciants de la zona que no ho siguen a donar el pas i formar part d’ADEXA?
Perquè som una família que comparteix el mateix objectiu i la mateixa lluita: aconseguir que Xàtiva seguisca sent una ciutat comercial, plena d’aparadors, que és el que dóna llum i vida als nostres carrers. Formar part d’ADEXA, per una quota simbòlica, té una gran repercussió en el propi negoci en quant a campanyes, a publicitat, a informació..

 

-Finalment, per què convida als nostres lectors de Xàtiva i de les comarques veïnes a vindre a gaudir la propera setmana de la Fira Outlet i Comercial?

Convide a tot el món a vindre a les nostres tendes. Aquesta campanya s’ha creat amb molta cura i fem una crida a la ciutadania més forta que mai. Els carrers tenen llum quan el comerç està obert i volem que Xàtiva seguisca tenint la llum que la caracteritza i que els nostres comerços puguen seguir donant tanta qualitat, tanta atenció personalitzada i tanta estima cap als seus clients com sempre.

Font: Semanari  L’Informador

No hay comentarios

Dejar respuesta