Xàtiva obri les portes de Benestar Social a la ciutadania

La directora general d’Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana, Rosa Molero, i la regidora Xelo Angulo assistiren a la jornada de portes obertes del departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, celebrada passat divendres.

La finalitat d’aquesta iniciativa és visibilitzar els serveis socials municipals d’atenció primària, dins de la campanya de divulgació ‘La Quarta Pota’ dissenyada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Així doncs, el que es buscava amb aquesta jornada era difondre i donar a conèixer el treball dels equips dels serveis socials i els programes que s’ofereixen des de cada municipi a més de transmetre la idea d’un nou model de serveis socials basat en el dret subjectiu i en la prevenció que forme part dels serveis essencials convertint-los en universals.

«Estem molt contents de poder realitzar una Jornada de Portes Obertes des de l’Ajuntament de Xàtiva per a que es visualitze tot el treball que fan els professionals de Benestar Social i les noves polítiques que, de forma conjunta amb la Conselleria de Polítiques Inclusives i Igualtat, estem fent per ajudar a qui més ho necessita» ha manifestat la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo.

Per la seua banda, la Directora General d’Infància i Adolescència Rosa Molero ha remarcat que «els serveis socials són la quarta pota i els seus professionals els que mantenen la cadira recta. Les persones han de conèixer els serveis que ofereix el seu municipi i saber que poden sentir-se segures».

No hay comentarios

Dejar respuesta