L’Orquestra de Cambra de València ofereix una gala lírica a Genovès el pròxim 1 de maig

L’Orquestra de Cambra de València, en el seu desè aniversari, ofereix una gala lírica dissabte que ve a Genovés. A penes han passat dues setmanes de la seua reeixida volta als escenaris, l’Orquestra de Cambra de València -OCV- emprèn un nou projecte de la mà del seu director titular Pere Molina. El concert tindrà lloc el pròxim 1 de maig a les 19:00h a l’Auditori Municipal de Genovés. Una gala lírica que es podrà gaudir també en la localitat del Poble Nou de Benitatxell el pròxim diumenge 16 del mateix mes.

En aquesta ocasió s’oferirà una gala lírica que comptarà amb les grans veus de la soprano Teresa Albero i el baríton Rodrigo Esteves. Els dos solistes destaquen pel seu extraordinari domini tècnic i expressiu, i brillaran més si cap amb la interpretació d’aquest gran repertori, que comprèn un gran ventall d’àries, romances, duos, part d’un repertori molt benvolgut i aplaudit.

Cal destacar l’excepcional esforç que la OCV realitza, adaptant els seus formats a les condicions de la COVID-19, així com la seua labor d’acostament de l’univers sonor a aquells llocs on és més difícil l’accés a aquest. La OCV, que forma part del Circuit de la Generalitat, disposa de programes d’alta qualitat en un format assequible i assumible que farà gaudir del gran repertori en nombrosos espais. La OCV compleix així amb la seua missió divulgativa i social.
De la mateixa manera, és important subratllar el fet que l’orquestra valenciana compleix el seu desè aniversari en els escenaris, continuant una trajectòria de treball amb grans solistes i comprenent gran varietat de repertori.

No hay comentarios

Dejar respuesta