El Gran Teatre de Xàtiva ha programat dues funcions de l’obra «Cinco horas con Mario»

El Gran Teatre de Xàtiva ha programat dues funcions de l’obra «Cinco horas con Mario»; una que ja estava fixada per a dissabte 15 de maig i una de nova per al dia d’abans, divendres 14 de maig. Totes aquelles persones que havien adquirit la seua localitat amb anterioritat, i no l’hagen anul·lada, hauran de comunicar necessàriament a quina de les dues funcions desitgen assistir.

La representació ha estat ajornada en diverses ocasions a causa de la pandèmia. Com que la venda d’entrades es va iniciar abans de que les autoritats sanitàries decretaren restriccions d’aforament al teatre, hi ha més localitats venudes que possibilitats d’aforament té el el recinte per a cada funció, ateses les restriccions per seguretat sanitària. Per això, la Regidoria de Gran Teatre ha decidit programar una segona funció i redistribuir al públic, donant-li l’oportunitat d’escollir el dia de funció. A més, s’ha hagut d’avançar l’hora de les representacions a les 19:30 hores per tal de complir amb l’horari del toc de queda, fixat a les 22 hores.

Així doncs, el procediment que han de seguir les persones que tenen entrada vàlida per a comunicar el bescanvi de les localitats és el següent:

1. Escollir a quina de les dues funcions es vol assistir. Aquestes representacions tindran lloc divendres 14 de maig i dissabte 15 de maig, a les 19:30 hores, al Gran Teatre de Xàtiva.
2. El termini per a comunicar el bescanvi d’entrades va del 28 d’abril al 12 de maig de 2021.
3. La comunicació podrà realitzar-se d’aquestes maneres:
a. Telefonant al 962287292 els dies laborables d’11 a 14h o de 18 a 20h.
b. Acudint a les taquilles del Gran Teatre els dies laborables en horari d’11 a 14h o de 18 a 20h.
c. Enviant un correu electrònic a teatre@xativa.es indicant les dades de la persona qui va realitzar la compra, telèfon de contacte i correu electrònic, així com les dades de les entrades adquirides (zona, fila i número de butaques), i la sessió a la qual es vol assistir.

Si el bescanvi es fa via correu electrònic o telèfon, des del Gran Teatre es remetran les noves entrades per correu electrònic. D’altra banda, si el bescanvi es fa de manera presencial a les taquilles del Gran Teatre, s’entregaran les noves entrades en el moment.

Les noves entrades se situaran en la mateixa zona que les originals, intentant respectar al màxim la ubicació original, podent-hi haver xicotetes variacions a causa de la necessitat de mantindre la distància de seguretat. Mai es canviaran per butaques en una zona diferent (llevat que siga per a millorar) o amb pitjor visibilitat o ubicació que les originals.

Qualsevol dubte o aclariment serà atès al telèfon 962287292 o al correu electrònic teatre@xativa.es.

El Gran Teatre de Xàtiva agraeix la comprensió i col·laboració i demana disculpes pels inconvenients, aliens a la seua voluntat.

No hay comentarios

Dejar respuesta