L’obra «Delirium» arriba la propera setmana al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra «Delirium» arriba la propera setmana al Gran Teatre per reflexionar sobre l’alcoholisme i les addicions

El diumenge 11 es podrà gaudir també del musical d’Aladín

L’activitat teatral continuarà a Xàtiva durant les festes de Pasqua, ja que hi ha programades dues actuacions de cara a la propera setmana per al públic juvenil i familiar.

D’una banda, el dissabte 10 d’abril a les 19:30h es podrà gaudir al Gran Teatre de l’espectacle «Delirium», a càrrec de la companyia valenciana Teatro del contrahecho. La representació tracta sobre l’alcoholisme i sobre les addiccions, i té lloc a un bar; una nit qualsevol apta per emborratxar-se, ballar, discutir i riure. És el camí cap a la fi d’estes vides trencades per la botella.

Els protagonistes són tres dones i dos homes que conversen, reflexionen, fan broma i irrompen amb profunds i reflexius monòlegs directes al públic que incomoden per la seua cruesa i realisme. Moments en els quals els protagonistes s’obrin per compartir la seua dependència a la botella. Una temàtica social arriscada, compromesa, d’actualitat i de noves dramatúrgies, composta per cinc actors intergeneracionals (Rosanna Espinós, Ernesto Pastor, Pilu Fontán, Alberto Baño i María Poquet).

L’espectacle està destinada a adults i joves majors de 16 anys, és en valencià, té una durada aproximada d’una hora i mitja i l’entrada té un preu de 5 euros.

Musical d’Aladín

D’altra banda, el diumenge 11 d’abril a les 18 hores es podrà gaudir del teatre familiar: «Aladín, un musical genial», a càrrec de la companyia Trencadís produccions. Les entrades tenen un preu de 5 euros (4 euros amb descomptes).

L’espectacle combina la màgia del conte amb l’espectacularitat del musical, pretenent conservar l’encant de les aventures de «Les mil i una nits» amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars impregnats d’aroma oriental. La representació compta amb números inesperats i es centra en el llenguatge musical.

No hay comentarios

Dejar respuesta