El Banc d’Aliments Municipal de l’Alcúdia de Crespins amplia el nombre d’empreses col·laboradores

Economy Cash i Consum Canals se sumen a Consum l’Alcúdia de Crespins en la donació d’aliments per a familíes en situació de precarietat del poble

El Banc d’Aliments de l’Alcúdia de Crespins ha ampliat el nombre d’empreses col·laboradores amb Economy Cash de l’Alcúdia de Crespins i Consum Canals. Aquestes noves ajudes se sumen a la que des de fa anys fa Consum l’Alcúdia de Crespins i que tan importants són perquè el Banc d’Aliments alcudià continue ajudant i fent arribar els aliments recuperats a tantes famílies en situació de precarietat alimentària al poble. A hores d’ara, al poble són 50 famílies les que es beneficien d’aquestes donacions que han augmentat a conseqüència de la pandèmia.

Des de la Regidoria de Serveis Socials, la seua responsable, Imma Penadés, ha agraït “totes les donacions que estem rebent i més en aquesta època de crisi sanitària”, i espera que tant les donacions diàries de Consum com les puntuals d’Economy Cash “duren molts anys, i així cobrir les demandes de les famílies més necessitades”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 3 =