L’obra de teatre «Culpables» arriba aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra de teatre, dirigida per Maria José Gálvez, compta en el seu elenc amb la xativina Marina Guerola

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest dissabte 9 d’abril la representació de l’obra «Culpables», dirigida per Maria José Gálvez, que tindrà lloc a les 20:30 hores.

Serà una representació especial, ja que entre l’elenc es troba l’actriu xativina Marina Guerola, a més d’altres artistes com Encarna Illan, Marcos Orengo o José Antonio Ortas.

«Culpables» (The Woolfas) compta la història de Freda i l’exemple de triar un amor equivocat. Els protagonistes no són éssers anònims, sinó part de l’Estat, i això tindrà enormes conseqüències. Freda, abandonada pel seu marit Teseu, pare d’Hipòlit, manca d’un refugi emocional on sostenir-se i s’enamora el seu fillastre, que al seu torn simbolitza a les persones que viuen el seu dolor i angoixa a través de l’autodestrucció, cansat d’un món sense bases morals fermes i desigualtats. La filla de Freda manté una «relació ambigua» amb Hipòlit, el que fa que el concepte de relacions i la forma en què es viuen els sentiments trenque el format tradicional i fa que Hipòlit travesse la fina línia que existeix entre víctima o botxí.

Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes) i es poden adquirir a través de la pàgina web Instanticket o de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre hui dijous i demà divendres de 12 a 14h, o el mateix dia de la funció.

No hay comentarios

Dejar respuesta