Llum verda per al parc caní de Canals

Canals ha anunciat que la construcció del parc caní està projectada per a enguany.

Aquesta obra compta amb una subvenció de 39.000 euros, la major part subvencionada per la Diputació Provincial.

El responsable de l’àrea, Andreu Lluch, ha confirmat que el parc estarà ubicat al costat de les pistes de patinatge i basquet. «La idea és fer-ho en aquest emplaçament perquè és un lloc on habitualment els propietaris passegen a les seves mascotes».

A més, ha confirmat que per a dur endavant el projecte s’ha comptat amb les aportacions i opinions dels ciutadans que van acudir a la reunió informativa que va tindre lloc el passat 20 de gener.

Per la seua banda, la regidora de Serveis Municipals, Mai Castells, ha assenyalat que amb aquest projecte de parc caní el que es pretén «és donar resposta a una vella sol·licitud dels propietaris d’animals, que anaven reclamant un lloc d’aquestes característiques a Canals».

Lluch i Castells ha concretat que el nou parc caní no serà tan sols un pipican, sinó que el que es pretén és que siga un punt de socialització i d’esplai per als animals i els seus amos, a més de poder tindre’ls controlats en un espai delimitat.

En altre ordre de coses, el regidor Lluch ha assenyalat que des de Medi Ambient també s’ha encetat un nou projecte de bosc propi. La idea és aprofitar alguns terrenys de titularitat municipal per plantar pi roig amb la finalitat d’aconseguir una gran zona verda per al municipi i aprofitar la pinassa per a revestir la foguera de Canals, ja que a hores d’ara ve de fora.

No hay comentarios

Dejar respuesta