EU Xàtiva organitza una nova Assemblea Oberta

El proper dissabte, el col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva tornarà a organitzar la seua Assemblea Oberta. En aquesta ocasió i de forma especial dins el procés de participació ciutadana que viu Xàtiva per primera vegada. L’acte tindrà lloc a les 19:00 h a la plaça Sant Francesc.

Com és habitual l’acte s’obrirà amb un breu resum de l’activitat feta per cadascuna de les regidories delegades que Esquerra Unida té a l’Ajuntament. Tot seguit s’obrirà el torn de paraula o lectura de preguntes per escrit entre els asistents que aniran responent-se pels representats polítics.

L’Assemblea Oberta és una constant eina de contacte i treball per a Esquerra Unida que considera imprescindible escoltar la gent, el veïnat. A més també és el lloc on pot sorgir la proposta, les idees, els projectes i les Il.lusions de la ciutadania.

Per coincidir aquesta assemblea amb el temps del procés de participació ciutadana que està vivint Xàtiva als seus pressupostos participatius per primera vegada, s’espera poder servir també per a arreplegar més inquietuds i propostes de la gent així com aclarir qualsevol dubte sobre el procés i com està duent-se a terme.

La participació en l’Assemblea Oberta és voluntària, la duració de la mateixa sol restringir-se a les preguntes rebudes tant de veu com de forma escrita durant aquesta. Des del col.lectiu es convida a prendre part en aquesta iniciativa que malgrat tenir afluència constant de veïns i veïnes no deixa de resultar d’interés per a molta gent que fins ara no l’ha experimentat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + tres =