El Lluís Alcanyís de Xàtiva alberga un dels set Centres de Vacunació Internacional de la província

El fet que fora de la capital solament estiguen acreditats els Hospitals de Sagunt i Xàtiva fa que aquest Servei tinga un major atractiu per a les comarques centrals.
Dades arreplegades des de la seua acreditació i ficada en marxa fa tres anys, posen de manifest que un 23% de les seues consultes correspon a usuaris d’altres Departaments de Salut.

Durant 2016 el Centre de Vacunació Internacional de Xàtiva va atendre a 518 pacients en la Consulta del Viatger des d’on s’ha destacat la importància d’acudir com més prompte millor si es té programat un viatge a països on es desconeix el tipus de protecció que cal realitzar per a “poder aconseguir una adequada protecció”.

El responsable del centre de Xàtiva, el Dr. Carles Mayordomo ha explicat que “les raons per a consultar tenen a veure, no solament amb les exigències administratives de salut dels països als quals es pensa viatjar, sinó a més per les precaucions sanitàries que convé prendre per a evitar problemes de salut no habituals en el nostre mitjà”.

Per a accedir a aquesta consulta és necessari la petició de cita prèvia en el Servei de Medicina Preventiva al telèfon 96 2289388 i sol·licitar atenció en la Consulta del Viatger.

No hay comentarios

Dejar respuesta