Els bombers rescaten a 4 persones atrapades en el seu turisme a Moixent

Segons fonts del Consorci Provincial de bombers, ahir a migdia rescataren a tres persones en un accident de trànsit en la A-35 quilòmetre 23, en el terme de Moixent.

Els quatre ocupants d’un turisme han resultat ferits de diversa consideració en un accident de trànsit que es va produir al voltant de les 14 hores d’aquest dimecres en l’A-35 a l’altura del terme municipal de Moixent.

Tres d’ells van haver de ser excarcerats. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, tres dels afectats van ser evacuats a hospitals propers en unitats del SAMU, mentre que un cuart va ser traslladat en helicòpter per rebre atenció mèdica.

El sinistre es va produir en l’A-35 en direcció a Albacete, i la via va haver de ser tallada durant mitja hora per permetre l’aterratge de l’helicòpter dels serveis sanitaris. Els ferits són dos homes (el pilot, que ha sortit del cotxe pel seu propi peu, i el copilot, traslladat en helicòpter) i dues dones que viatjaven en els seients posteriors, segons ha informat el consorci de Bombers, que va desplaçar al lloc a 12 professionals dels parcs de Xàtiva, Vallada i Alzira.


En Castellà:

Los cuatro ocupantes de un turismo han resultado heridos de diversa consideración en un accidente de tráfico que se produjo alrededor de las 14 horas de este miércoles en la A-35 a la altura del término municipal de Moixent.

Tres de ellos tuvieron que ser excarcelados. Según ha informado el Centro de Información y Coordinación de Urgencias, tres de los afectados fueron evacuados a hospitales cercanos en unidades del SAMU, mientras que un cuarto tuvo que ser trasladado en helicóptero para recibir atención médica. El siniestro se produjo en la A-35 en dirección a Albacete, y la vía tuvo que ser cortada durante media hora para permitir el aterrizaje del helicóptero de los servicios sanitarios. Los heridos son dos hombres (el piloto, que ha salido del coche por su propio pie, y el copiloto, trasladado en helicóptero) y dos mujeres que viajaban en los asientos traseros, según ha informado el consorcio de Bomberos, que desplazó al lugar a 12 profesionales de los parques de Xàtiva, Vallada y Alzira.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − 3 =