El Lluís Alcanyís obté el seu certificat per a l’acreditació d’Hospital IHAN en lactància materna

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha rebut la certificació de fase 2 dins del procés d’acreditació de “Hospital IHAN” que promou la qualitat i l’increment de la lactància materna.

Pel que fa a l’Hospital Lluís Alcanyís, el passat mes de juny va donar per superada la fase 2D i que el situa a les portes de l’última fase al costat dels hospitals valencians d’Elx, Sant Joan, General de Castelló i Arnau de Vilanova de València d’entre els dependents de la Conselleria de Sanitat.

L’acreditació per a aquesta fase suposa que l’Hospital dispose d’una normativa escrita per a la lactància així com el monitoratge d’aquesta. També, aquesta fase suposa la instauració d’un Pla d’Acció que estableix responsables i àrees de millora, així com un control de la taxa de lactància a l’Hospital.

Al lliurament de diplomes que es va celebrar ahir a la seu del Ministeri de Sanitat a Madrid va acudir la Gerent del department Margarita Llaudes així com la presidenta de la Comissió de Lactància Materna del Departament, la Dra. Natividad Pons.

No hay comentarios

Dejar respuesta