Canals tanca l’exercici 2017 amb un superàvit d’1.936.000€

L’Ajuntaement de Canals ha aprovat, recentment, la liquidació econòmica corresponent a l’exercici 2017 de l’Ajuntament de Canals, de la qual s’ha obtingut un romanent positiu d’1.936.075 €.

El regidor d’Hisenda, Toni Orea, ha valorat com a molt positiva aquesta dada, ja que permetrà que l’Ajuntament puga fer noves inversions necessàries per als ciutadans. El regidor recorda que durant l’any 2017 es va reinvertir més d’1.440.000 € procedent del superàvit, de manera que es compleix l’objectiu de l’equip de govern de retornar als ciutadans en millors serveis el superàvit de l’Ajuntament.

El regidor responsable ha manifestat que la salut econòmica de l’Ajuntament “és de ferro”, ja que les dades així ho corroboren: es manté un endeutament per habitant de 0 euros malgrat haver coplit en un 94% amb les despeses previstes.

Altra dada important, segons el regidor Orea, és que enguany la despesa per habitant, 576,29 €, suposa un 17% més que durant l’any 2016 i manté una pressió fiscal de només 352,08 €, quantitat inferior a la de l’any 2016, la qual cosa deixa patent que al final els impostos que paguen els ciutadans, reverteixen completament a millorar la seua qualitat de vida, apunta el edil.

La falta de deute i disposar d’un superàvit són perquè l’Ajuntament puga fer inversions i dur endavant polítiques socials, conclou el regidor Orea.

No hay comentarios

Dejar respuesta