Llosa de Ranes i la Diputació caminen junts contra el càncer de mama

La marxa de 4 km pel municipi aconsegueix congregar a un miler de persones i per seté any consecutiu torna a recaptar fons per a la recerca contra el càncer de mama

La Diputació de València col·labora un any més amb la Llosa de Ranes en la seua tradicional caminada pel poble amb la intenció de recaptar fons per a la recerca en la lluita contra el càncer de mama. La marxa, que va començar i va acabar en l’església del poble i va congregar al voltant de 1.000 assistents, va comptar amb la participació de majors i xiquets que van col·laborar amb la causa, amb un donatiu de 5 euros que donava dret a una samarreta commemorativa.

marcha-cancer-la-llosaderanes2La Diputació va disposar les tanques, a més d’aportar la cinta de l’inici i meta i les pancartes. L’ajuntament va proporcionar botelles d’aigua als assistents i una popular empresa de productes làctics va distribuir batuts durant el recorregut.

En finalitzar la marxa, els veïns i veïnes del municipi, així com els assistents a aquesta caminada solidària, van desplegar globus i van assistir a la popular ofrena que va tenir lloc en l’Església de la Llosa de Ranes, on el rector va fer sonar les campanes un any més, amb motiu d’aquest acte solidari.

Amb aquest, ja són set els anys que la corporació provincial col·labora amb el municipi de La Costera. En aquesta ocasió, a més de participar en l’organització, la Diputació ha contribuït amb una aportació de1.500 euros que, al costat del recaptat amb els donatius dels assistents, ha anat a parar a la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital La Fe de València per a la recerca en la lluita contra el càncer.

No hay comentarios

Dejar respuesta