Es lliuren a Xàtiva els premis del concurs literari de seguretat vial

El Departament de Seguretat i Educació Viària de la Policia Local de Xàtiva celebrà recentment i com és ja costum, el concurs literari de seguretat vial dirigit als joves escolars d’ entre 11 i 13 anys que realitzen els seus estudis de 6é de primària i 1r de secundària.

Este concurs va comptar amb la participació dels col·legis i instituts de Xàtiva, La Llosa de Ranes i Genovès, arribant a un total de 1.180 escolars. El propòsit fonamental d’este certamen és formar als joves estudiants en educació vial i crear hàbits i comportaments per a la millora de la seguretat, tan important al nostre dia a dia.

L’acte de lliurament dels premis del XII Concurs Literari de Seguretat Vial, que va tindre lloc a la Sala Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva, va ser presidit per l’alcalde de la ciutat, la regidora de Seguretat Ciutadana, el regidor de Mobilitat i la cap de la prefectura de Tràfic de València.

El poble de la Llosa de Ranes va estar representat pel regidor de Seguretat Gustavo Aznar.

Entre els 49 relats guardonats, van estar premiats els treballs de Laura Vidal Ribelles, Olga Esteve Pla i Adrián García González.

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 7 =