El Centre Cultural de Xàtiva (CCX) va acollir passat divendres el lliurament de premis de la Mitja Marató celebrada a la capital de la Costera passat diumenge coincidint amb la Fira de l’All Tendre (Firall).

Com a novetat d’enguany, va destacar l’organització, per primera vegada, d’una Mini Marató infantil la jornada prèvia a la de la prova gran. Una competició que es va celebrar a l’Albereda de Xàtiva i que va obtindre una molt bona resposta de participació. Així doncs, passat divendres els més menuts també van poder recollir els seus premis al CCX.

IMG_2166

El regidor d’Esports en l’Ajuntament de Xàtiva, Pedro Aldavero, va voler felicitar als més menuts ja que «és fonamental que l’esport comence per l’esport base i ells són el futur de l’atletisme a la nostra ciutat i hi ha que cuidar-lo».

IMG_2170D’altra banda, durant el seu parlament també va voler destacar l’esforç del Club Ajos realitzat per organitzar les proves i va manifestar el seu compromís de seguir recolzant la cursa.

Finalment, des de la coordinadora de Clubs es va destacar «l’esforç i sacrifici del dia a dia» dels guanyadors i es va convidar a seguir treballant per tal de fomentar l’esport.

Els guanyadors/es de la Mini Marató infantil van ser:

MINI-BENJAMÍN 50M.
1º BORJA MAGALLÓN MURILLO
2º UNAI BLESA
3º LEIRE BADENES PALOP

PRE-BENJAMÍN 100M.
1º CRISTOBAL RODRÍGUEZ RAMÓN
2º ADRIÁN MUÑOZ PERIS
3º VÍCTOR AZNAR TORTOSA

BENJAMÍN 150M.
1º ALEJANDRO ESTEVE CASTERA
2º RAÚL CLIMENT MARTÍNEZ
3º DANIELA PALLÁS GARCÍA DEL BUSTO

ALEVÍN 300M.
1º NATALIA PALLÁS GARCÍA DEL BUSTO
2º ÉRIC SOLER
3º MARC SANTAMARÍA GARCÍA

INFANTIL 600M.
1º JORDI FERRI REBENAQUE
2º RUBÉN REVERT
3º LUCÍA NAVARRO FENOLLAR

CADETE 1200M.
1º CLAUDIA CASANOVA LARÁS

[g-gallery gid=»21447″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × dos =