Lliurament de premis del XXI Saló de Fotografia de la Setmana Santa Setabense

La Hermandad de Cofradías va donar a conéixer el divendres 24 de març els guanyadors del XXI Saló de Fotografia 2022

La Hermandad de Cofradías de la Setmana Santa de Xàtiva, va inaugurar el divendres l’exposició de la XXI edició del Saló de Fotografia Local, l’I Saló de Fotografia Nacional i la IV Exposició Juvenil de la Setmana Santa. En el mateix acte de va donar a conéixer el nom dels guardonats i tot seguit es va realitzar el lliurament de premis.

Primer Saló de Fotografia Nacional: el primer premí, ha estat per a Eduardo Espejo Reyes, el segon per a José M. Forondo Pozo, i el tercer per a Paco Murcia Grau.

XXI Saló de Fotografia Local: Primer premí, ha estat per a Eduardo Francés Sanchis; el segon per a José M, García Serrano; el tercer per a Vicente Bermudez Climent i el quart per a Carlos Navarro Bordera. Pel que fa al concurs Juvenil, la guanyador va ser Eric Navarro Tortosa.

S’han presentat un total de 48 obres en el XXI Saló Fotografia local, 51 obres en l’I Saló Nacional i 13 al concurs de fotografia per a joves.

El lliurament de premis es va realitzar en el Saló de Columnes Casa de Cultura de Xàtiva i van comptar amb la presència de l’alcalde Roger cerdà, la regidor de Cultura, Raquel Caballero i la presidenta de La Hermandad de Cofradías, Maria Luisa Pérez.

L’exposició es pot visitar a la Casa de la Cultura de Xàtiva fins al 23 d’abril

No hay comentarios

Dejar respuesta