El llibre de Toni Marzal «Perfils d’un poble» tindrà un caràcter benèfic

El llibre «Perfils d’un poble» del fotògraf xativí Toni Marzal tindrà un caire benèfic. Així ho han anunciat tant el propi autor com des del Consistori, en una reunió mantinguda aquest dilluns amb les diferents associacions en les que es posarà en venda.

El llibre, el contingut del qual es presentarà el proper dijous 26 d’abril a les 20 hores a la Casa de la Cultura de Xàtiva, tindrà un preu de 10 euros i es repartirà entre les diferents associacions de teixit social que tenen implantació a Xàtiva i que depenen d’un finançament local: les associacions de Cáritas de les distintes parròquies de Xàtiva (La Seu, La Mercè, El Carmen, Sant Joan i Sant Pere), Gent de la Consolació i AVSA (Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica).

Aquestes entitats s’han compromés mitjançant la signatura d’un document a destinar els diners dels 43 exemplars que se’ls han repartit a projectes socials i solidaris. En total, entre la venda dels llibres de les set associacions, es recolliran més de 3.000 euros.

A la reunió, celebrada al propi Ajuntament, van estar presents l’autor del llibre Toni Marzal, la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, el regidor de Cultura Jordi Estellés -departament que finança la publicació-, així com representants de les distintes entitats locals.

No hay comentarios

Dejar respuesta