L’hostaleria i centres esportius reben el pagament de les ajudes Reactivem Xàtiva

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns 14 noves sol·licituds per valor de 24.696,23 euros

La Junta de Govern de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns una nova remesa de pagaments pel que fa a les ajudes directes destinades al sector de l’hostaleria i als centres esportius de la ciutat que van haver de tancar el passat mes de gener degut a les resolucions del 5 i el 19 de gener de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que van suposar tancament perimetral de Xàtiva.

Es tracta de la tercera remesa de subvencions d’aquest caire, emmarcades en el Pla Reactivem Xàtiva, que han obtingut llum verda per tal de ser abonades, ja que en les dues anteriors juntes de govern ja s’aprovaren pagaments, abans inclús de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Catorze noves sol·licituds han estat ratificades en l’òrgan de govern municipal celebrat hui, que sumades a les que ja hi havia fins ara suposen un total de 67 ajudes. En aquest tercer pagament s’han invertit 24.696,23 euros, superant els 107.000 euros en total (que equivalen al 27% dels 400.000 euros pressupostats per a aquest capítol dintre del Pla Reactivem Xàtiva).

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 5 =