El Lluís Alcanyís organitza activitats lúdiques i culturals durant les festes nadalenques.

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha organitzat un programa de propostes lúdiques i culturals dirigides als qui han de visitar el centre o estan ingressats en aquestes festes nadalenques.

Igual que el passat any, el Servei d’Informació i atenció al pacient (SAIP) coordina aquesta activitat emmarcada en les accions i pla d’humanització tant de l’estada hospitalària com de la resta d’atenció sanitària que presta l’Hospital. És per això que les activitats estan dissenyades de forma especial cap als més menuts que al costat de les seves famílies i acompanyants passen aquests dies a l’Hospital.

Les activitats comencen dimecres que ve dia 27 amb la visita a la sala de Pediatria de l’equip del Club Voleibol Xàtiva que compartirà als ingressats la seva experiència esportiva, la visita està prevista a les onze del matí. A contiuació, a les 12 hores, l’escola de violí MusiK del Mètode Suzuki a Xàtiva oferirà un concert en el Saló d’Actes de la planta 1.

Per al dijous dia 28, l’Orquestra Infantil, el grup de clarinets i la Coral de la Música Vella de Xàtiva oferirà un Concert de Nadal en el qual s’interpretarà cançons típiques de Nadal. Serà també en el saló d’actes i en aquest cas per la vesprada, a partir de les 16 hores, poc abans està prevista la interpretació de peces musicals per diverses plantes del centre hospitalari.

El divendres 29, la planta de pediatria de l’hospital rebrà la visita del Club Bàsquet Xàtiva. La visita està prevista a partir de les 11 del matí.

Finalment, el programa d’activitats ofereix la visita dels Reis Mags d’Orient, acte que tindrà lloc el divendres dia 5 de gener a partir de les 12 del migdia.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =