L’Hospital Lluís Alcanyís està talant arbres del seu entorn afectats per alguna malaltia

Nombrosos exemplars de l’arbratge de l’entorn de l’Hospital Lluís Alcanyís estan sent talats per a ser substituïts per altres arbres.

Aquesta actuació forma part d’una acció completa sobre l’arbratge de l’entorn de l’hospital que inclou talat de branques, treballs de manteniment directe sobre l’arbre i algunes tales completes. La direcció adopta aquesta decisió després dels informes tècnics oportuns que indiquen aquesta necessitat.

Els tractaments s’estan aplicant en aquests dies a 17 de més de 27 exemplars disseminats per tot el recinte hospitalari.

La tala dels arbres de major dimensió s’està duent a terme entre avui i demà, es tracta d’una mesura d’urgència adoptada davant els símptomes evidents de decaïment i defectes morfològics en concret de l’espècie Populus Alba encara que també afecta a algun Pi. Aquests arbres es troben disseminats per tota la zona verda que circumda l’edifici de l’Hospital així com zones d’aparcament amb alt grau de trànsit de persones i aquesta situació de l’arbratge oferia un cert perill de trencament i caiguda que donada les seves ubicació podria afectar persones o vehicles.

Per aquest motiu des de la direcció de l’Hospital s’ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades als usuaris dels espais d’aparcament durant aquestes tasques atès que resulta aparatós el talat d’aquests grans exemplars i s’ha de treballar amb molta cura en estar en una zona molt transitada.

No hay comentarios

Dejar respuesta