L’Hospital Lluís Alcanyís acosta la música en viu a pacients i acompanyants.

Dins del programa que l’Hospital ha organitzat amb motiu d’aquestes festes, el grup de violins Musik interpretarà hui tres micro-concerts en diverses àrees de l’Hospital de Xàtiva.

concert-hospital-diaridigital-esAquesta iniciativa, pretén acostar la música en viu a pacients i acompanyants que en aquestes dates visiten o romanen l’Hospital. A partir de les dotze del migdia hi ha hagut uns micro-concerts en la Unitat d’Hospitalització de Pediatria, en el vestíbul de Consultes Externes i en l’entrada principal de l’Hospital.

El grup de violins, que actua de forma solidària, està compost per prop de 18 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys d’edat i formen part de l’escola del «mètode Suzuki» de violí amb seu a l’espai co-working La Colectiva a Xàtiva. Pròximament i dins d’aquesta mateixa programació que coordina el Servei d’Atenció i informació al pacient, SAIP, s’ha previst per al dia 3 de gener la recollida de cartes als Reis Mags i la visita d’aquests que arribaran el dia 5 a l’Hospital a primera hora de la tarda. També s’ha previst una visita dels membres del Club Voleibol Xàtiva visitaran els ingressats a l’Àrea de Pediatria dimecres que ve 4 de gener des de les 12 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta