L’expo-fest dels xativins Madafaka obri la programació d’estiu de Joventut

La Regidoria de Joventut presenta l’exposició “Socarrats Brains”, realitzada per MADAFAKA & The Toxic Kiwis que enceta la nova programació trimestral de juny, juliol i agost de la Casa de la Joventut i de la qual es podrà gaudir en el hall d’aquesta des del 2 fins al 16 de juny.

L’exposició és una mostra d’il·lustracions que combina l’estil còmic i caricaturesc i que plasma situacions quotidianes i llocs emblemàtics de la ciutat de Xàtiva, de forma crítica i satírica.

A més, aquest dissabte 3 de juny s’inaugurarà l’exposició amb una festa en el pati de la Casa de la Joventut en la qual es podrà gaudir d’una paella per a dinar a càrrec de «La Cueva del Bigfood», comprant un tiquet de 3 € que ja està disponible a la Casa de la Joventut, «El Minibar» i «Sabor Saity». També hi haurà cervesa de tirador i cocteleria sense alcohol de part de «El Minibar» i «La Industrial Setabense», i música ininterrompuda a càrrec de Jorge Martí, Rafa Rus, Pau Grau (Música Noxtra), Ghost Transmission, Hollow i MDFK.

L’entrada a la festa d’inauguració és totalment lliure i gratuïta.

No hay comentarios

Dejar respuesta