L’exèrcit es desplega a Xàtiva

32 efectius patrullen aquest dilluns a la capital de la Costera per reforçar la vigilància dels cossos i forces de seguretat

Aquest dilluns han arribat a Xàtiva nou unitats de l’exèrcit de terra i una ambulància. Es tracta d’un total 32 efectius, amb el comandament d’un sargent primer.

militares-xativa-3L’exèrcit es desplegarà per la ciutat durant la jornada de hui per tal de sumar-se al dispositiu de vigilància del cossos i forces de seguretat en aquest estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19, i els diferents efectius patrullaran els carrers de Xàtiva.
«No hi ha que alarmar-se. Al llarg de hui els efectius de l’exèrcit vigilaran els carrers de la nostra ciutat com a reforç que l’exèrcit està fent a les principals ciutats del territori valencià», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Al mateix temps, els cossos i forces de seguretat continuen coordinant-se per tal de vigilar la localitat i fer complir el confinament de la ciutadania. Tant la Policia Nacional, com la Policia Local i la Guàrdia Civil es reuneixen cada jornada via telemàtica per tal de traçar les actuacions a realitzar.


militares-xativa-4


En Castellà:

El ejército se despliega en Xàtiva

32 efectivos patrullan este lunes la capital de la Costera para reforzar la vigilancia de los cuerpos y fuerzas de seguridad

Este lunes han llegado a Xàtiva nueve unidades del ejército de tierra y una ambulancia. Se trata de un total 32 efectivos, con el mando de un sargento primero.

militares-xativa-2El ejército se desplegará por la ciudad durante la jornada de hoy para sumarse al dispositivo de vigilancia de los cuerpos y fuerzas de seguridad en este estado de alarma provocado por la crisis sanitaria de la Covid-19, y los diferentes efectivos patrullarán las calles de Xàtiva.

«No hay que alarmarse. A lo largo de hoy los efectivos del ejército vigilarán las calles de nuestra ciudad como refuerzo que el ejército está haciendo en las principales ciudades del territorio valenciano», ha explicado el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Al mismo tiempo, los cuerpos y fuerzas de seguridad continúan coordinándose para vigilar la localidad y hacer cumplir el confinamiento de la ciudadanía. Tanto la Policía Nacional, como la Policía Local y la Guardia Civil se reúnen cada jornada vía telemática para trazar las actuaciones a realizar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 − cuatro =