L’estand de València Turisme obri les seues portes a Fitur

L’estand de València Turisme de la Diputació de València ha obert les seues portes al públic en el pavelló 7 de la Fira Internacional del Turisme Fitur 2017, que se celebra del 18 al 22 de gener a Madrid.

La diputada responsable de Turisme i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, presentarà al llarg del matí els nous productes i iniciatives mampreses per València Turisme amb altres institucions i entitats valencianes, com l’Ajuntament de València, l’IVAM i el Consorci Marina València, per a dinamitzar i incrementar la competitivitat del sector turístic en tot el territori.

A la vesprada, a les 16.30 hores, el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta Maria Josep Amigó i la diputada de Turisme, realitzaran un recorregut pels espais expositius dels municipis en l’estand del Patronat de Turisme de València-València Turisme, situat en el Pavelló 7 d’Ifema, junt amb representants de la corporació i dels municipis valencians, a més de membres del Consell Rector del patronat.

A continuació, a les 17.30 hores, les autoritats presentaran les activitats turístiques de la Diputació de València previstes per al present exercici, a més d’atendre els mitjans de comunicació en roda de premsa, en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana.

València Turisme participa en la present edició de Fitur acompanyada dels següents municipis:

Com a co-expositors amb espai propi: Cullera, Gandia, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.
Les poblacions amb espai compartit en l’estand i presència pròpia: el Puig de Santa Maria, Puçol, la Valldigna, Xeraco i Sueca (litoral), a més d’Algemesí, Alzira, Xàtiva, Aiora, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Ontinyent, Requena, Utiel, Paterna i Manises (interior).

El municipi de Bunyol s’hi troba situat en la zona de producte de l’estand de la Comunitat Valenciana, mentre que localitats com Cofrents, Quart de Poblet i Catarroja no disposen d’espai propi però sí estan presents a través dels seus representants locals.

No hay comentarios

Dejar respuesta