L’esport per a adults arrancarà el proper 1 de setembre

Les escoles esportives municipals per a adults de Xàtiva arrancaran una nova temporada a partit de l’1 de setembre. Entre les activitats que s’ofereixen destaquen manteniment físic, gimnàstica correctiva, balls de saló, pilates, tai-txi, aeròbic, step i zumba.

Com sempre, els espais on es realitzaran aquestes activitats seran els pavellons de voleibol i Francisco Ballester, la Ciutat de l’Esport i el gimnàs del col·legi Gozalves Vera.

Els interessats en formalitzar la seua matrícula hauran d’omplir el fullet corresponent i realitzar el pagament a través de les diferents opcions que es proposen: caixer automàtic, transferència, en la finestra del banc i en la Ciutat de l’Esport o planta baixa de l’Ajuntament.

Pel que fa al preu les activitats que es realitzen dos dies a la setmana tenen un preu al trimestre de 25,50 euros. I les que es realitzen durant tres dies 37,50 al trimestre. Hi ha bonificacions per als jubilats així com per a la gent que realitze un pagament únic.

deporte-para-adultos2-diaridigital.es


En Castellá:
Las escuelas deportivas municipales para adultos de Xàtiva arrancarán una nueva temporada a partido del 1 de septiembre. Entre las actividades que se ofrecen destacan mantenimiento físico, gimnasia correctiva, bailes de salón, pilates, tai-txi, aeróbic, step y zumba.

Cómo siempre, los espacios donde se realizarán estas actividades serán los pabellones de voleibol y Francisco Ballester, la Ciutat del Deporte y el gimnasio del colegio Gozalves Vera.

Los interesados al formalizar su matrícula tendrán que llenar el folleto correspondiente y realizar el pago a través de las diferentes opciones que se proponen: cajero automático, transferencia, en la ventana del banco y en la Ciutat del Deporte o planta baja del Ayuntamiento.

En cuanto al precio las actividades que se realizan dos días a la semana tienen un precio al trimestre de 25,50 euros. Y las que se realizan durante tres días 37,50 al trimestre. Hay bonificaciones para los jubilados así como para la gente que realizo un pago único.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + 20 =