L’esport per a adults arrancarà el proper 1 de setembre

Les escoles esportives municipals per a adults de Xàtiva arrancaran una nova temporada a partit de l’1 de setembre. Entre les activitats que s’ofereixen destaquen manteniment físic, gimnàstica correctiva, balls de saló, pilates, tai-txi, aeròbic, step i zumba.

Com sempre, els espais on es realitzaran aquestes activitats seran els pavellons de voleibol i Francisco Ballester, la Ciutat de l’Esport i el gimnàs del col·legi Gozalves Vera.

Els interessats en formalitzar la seua matrícula hauran d’omplir el fullet corresponent i realitzar el pagament a través de les diferents opcions que es proposen: caixer automàtic, transferència, en la finestra del banc i en la Ciutat de l’Esport o planta baixa de l’Ajuntament.

Pel que fa al preu les activitats que es realitzen dos dies a la setmana tenen un preu al trimestre de 25,50 euros. I les que es realitzen durant tres dies 37,50 al trimestre. Hi ha bonificacions per als jubilats així com per a la gent que realitze un pagament únic.

deporte-para-adultos2-diaridigital.es


En Castellá:
Las escuelas deportivas municipales para adultos de Xàtiva arrancarán una nueva temporada a partido del 1 de septiembre. Entre las actividades que se ofrecen destacan mantenimiento físico, gimnasia correctiva, bailes de salón, pilates, tai-txi, aeróbic, step y zumba.

Cómo siempre, los espacios donde se realizarán estas actividades serán los pabellones de voleibol y Francisco Ballester, la Ciutat del Deporte y el gimnasio del colegio Gozalves Vera.

Los interesados al formalizar su matrícula tendrán que llenar el folleto correspondiente y realizar el pago a través de las diferentes opciones que se proponen: cajero automático, transferencia, en la ventana del banco y en la Ciutat del Deporte o planta baja del Ayuntamiento.

En cuanto al precio las actividades que se realizan dos días a la semana tienen un precio al trimestre de 25,50 euros. Y las que se realizan durante tres días 37,50 al trimestre. Hay bonificaciones para los jubilados así como para la gente que realizo un pago único.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + 9 =