L’esport i la festa es donen cita hui a Barxeta

El Circuit de Carreres Populars arriba a aquest municipi amb una cursa infantil, una absoluta, una marxa senderista i un sopar per a veïns i participants

Després de dues setmanes de descans el Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Costera-La Canal-La Vall d’Aiora – Cofrentes torna a Barxeta amb un ampli programa que inclou una cursa infantil, una marxa senderista, la tradicional Volta a Peu que arriba a la seua quinzena edició i un sopar amb rifa i actuació de la xaranga Kriptonita.

El regidor d’Esports del municipi, Darius Tortosa, ha explicat que “es manté la celebració de les proves per la nit. Abans es realitzaven dissabte per la vesprada però degut a les altes temperatures fa uns anys que es va decidir canviar-ho a divendres per la nit”.

D’aquesta manera, per la vesprada, al voltant de les 19:30h, eixirà la cursa infantil, a les 20:30h la marxa senderista i a les 20:45h la Volta a Peu.

Tortosa ha afegit, en referència a la Volta a Peu, que es tracta “d’una activitat molt consolidada que atrau a molts corredors”. De fet, “hem arribat en alguna edició als 1.300 participants”, segons ha apuntat el regidor.

Altra de les novetats que es va incloure al convertir les proves en nocturnes va ser la celebració d’un sopar amb una posterior actuació a la plaça del poble. Tortosa ha comentat que “estem venent tiquets per 5 euros que inclouen la coca tradicional de Barxeta, picaeta, beguda i fruita. Després fem rifa i enguany actuarà la xaranga Kriptonita”. Tortosa ha animat a veïns i participants a sumar-se a aquest sopar obert per a qualsevol persona que vulga assistir.

No hay comentarios

Dejar respuesta